Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2010

OIKONOMIKH ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

Ο Πόουλ Τόμσεν είναι ο επικεφαλής της τροϊκας στήν Ελλάδα μας. Αυτός ο υπαλληλίσκος, δυστυχώς, λόγω αναξίων πολιτικών, διευθύνει τίς τύχες της Πατρίδας μας. Όπως γράφει, ο αρθρογράφος της εβδομαδιαίας οικονομικής φημερίδας <ΑΞΙΑ>, της 28/11/2010 αριθ. Φύλλου 565 κ. Στ. Τζάνου : Ο Πόουλ Τόμσεν λέγει τα έξης :
< είμαστε πεπεισμένοι ότι η Ελλάδα θα μπορέσει να επιστρέψει στίς αγορές και να ξεπληρώσει τα δανείκα, άν υπάρξει όμως οποιοδήποτε ζήτημα, υπάρχουν εναλλακτικές δυνατότητες, όπως γιά παράδειγμα η επιμήκυνση του χρόνου δανεισμού και η αναχρηματοδότηση των δανείων, γιά τις οποίες είμαστε έτοιμοι. >
Θέλω να ξέρω δεν ντρέπεσθε όλοι οι πολιτικοί ; Αλλά τι να περιμένει κανείς από μηδέποτε εργασθέντες, οι δε υπόλοιποι φοβούνται και τρέμουν μήν χάσουν τις < καρέκλες > τους και το παραδάκι. Δέν υπάρχει στοιχειώδες φιλότιμο αλλά και γνώση ; δέν ξέρει όλος αυτός ο συρφετός των άθλιων πολιτικάντιδων ότι επιμήκυνση και αναδιαπραγμάτευση των δανείων σημαίνει διαιώνιση της οικονομικής μας αιχμαλωσίας αλλά και υποθήκευση της Πατρίδας μας ; Αν υπήρχαν πραγματικοί άνδρες με “υπογάστριο ” θα τούς πέταγαν έξω τούς τροϊκανούς από την Ελλαδα, με τις κλοτσιές. Βρέ ανάξιοι, ασυνείδητοι, τιποτένοι, τα δάνεια αφορούν εξόφληση τών απατεώνων Τραπεζιτών πού το 60% των δανείων είναι ΤΟΚΟΙ. Μας ρουφούν το ¨ αίμα” και σείς χαίρεσθε και επαίρεσθε ότι θα “ ξαναβγούμε ” στις αγορές ; Αλήθεια ! Γιατί όσοι ισχυρίζονται ότι η επαναφορά της ΔΡΑΧΜΗΣ είναι καταστροφή. Ας κάμουν τον κόπο να εξηγήσουν και σε εμάς το ΓΙΑΤΙ. Δέν ντρέπεσθε; πολιτικοί, δημοσιογράφοι, εξωνημένοι οικονομολόγοι, πού αναίσχυντα υπηρετείται τούς διεθνείς απατεώνες τών ιδιωτικών Τραπεζών και των hedge funds, και προδίδετε την Ελλάδα μας. Αλλά η Μεγάλη Πνευματική Επανάσταση έρχεται και θα σας συντρίψει. EX ORIENT LUX.


XΡΙΣΤΟΣ Α. ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου