Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ !!!!! Ο δοτός πρωθυπουργός - υποτακτικός των τραπεζιτών - Λουκάς Παπαδήμος, μαζί με τον πληθωρικό σε λόγια, Ευάγγελο Βενιζέλο, υπουργό εθνικής οικονομίας, δέχονται να εξυπηρετήσουν, τον εσμό των τοκογλύφων δανειστών μας, και τα συμφέροντά τους, δημιουργώντας έναν « ειδικό λογαριασμό », όπου, όλα τα έσοδα του κράτους ( φορολογία κ.τ.λ. ), μαζί με τα όποια συναπτόμενα έντοκα δάνεια, θα υπάγονται (χρέωση ) στον λογ/μό αυτό. Εκ του λογαριασμού αυτού κατά προτεραιότητα θα πληρώνονται όλες οι τοκοχρεωλυτικές δόσεις των δανείων, προς τους τοκογλύφους διεθνείς δανειστές ως και στις επαίσχυντες « αγορές » !! και αν περισσεύσουν κονδύλια και όσα περισσεύσουν, θα δίδονται για την κάλυψη των κρατικών αναγκών ήτοι : Μισθοί, συντάξεις, παιδεία, υγεία, εθνική άμυνα κ.τ.λ. Αντί, οι άθλιοι πολιτικοί, οι μόνοι υπεύθυνοι για το σημερινό χάος , να κηρύξουν το Χρέος επαχθές και επονείδιστο και να κάνουν στάση εξωτερικών πληρωμών, αυτοί οι εθελόδουλοι, κάνουν δια της μεθόδου αυτής, εσωτερική πτώχευση. Αν αυτή η πράξη δεν είναι εσχάτη προδοσία τότε τι είναι ; Αυτό πρέπει να το συνειδητοποιήσουν Λαός και εργαζόμενοι. Χρίστος Α Αθανασόπουλος Christathan.blogspot.com


2 σχόλια:

  1. Αγαπητέ συνΈλληνα κύριε Αθανασόπουλε,

    Ειλικρινέστατα, διαβάζοντάς σας, είναι σαν να κάνω μια ανασκόπηση, αναδιάταξη των σκέψεών μου και της αντίληψής μου για τα συμβαίνοντα. Έχω καταλήξει σε συμπεράσματα, τόσο για τις αιτίες των προβλημάτων, όσο και για τις προτεινόμενες λύσεις τους, που ταιριάζουν στο μέγιστο σημείο απολυτότητας που θα ήταν δυνατόν να υπάρξει, με τα γραφόμενά σας.

    Κοντολογίς

    ΕΧΘΡΟΣ:
    ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΙΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΛΙΤ
    ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΟΥ:
    ΤΟΚΟΣ
    ΣΤΟΕΣ
    ΤΡΕΧΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ - ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΣΜΟΣ
    ΤΡΕΧΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ - ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ

    ΤΑ ΟΠΛΑ ΜΑΣ:
    ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΙΑ
    ΑΦΥΠΝΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΩΝ
    ΕΞΑΛΕΙΨΗ ΤΟΥ ΤΟΚΟΥ
    ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΝΕΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ
    ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΝΕΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

    θα σας συνιστούσα να ρίξετε μια ματιά στις θέσεις (οι οποίες ταιριάζουν με τις δικές σας και δικές μου) του Πατριωτικού Μετώπου pamet.gr, στο οποίο προσφέρω εθελοντικά και ανιδιοτελώς τις υπηρεσίες μου.

    Επίσης, ζητώ την άδειά σας να αναρτήσω άρθρα σας στο Blog μου (fotisis.blogspot.com).

    Ο Θεός να σας έχει καλά.

    Κώστας Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βεβαίως, ότι θέλετε μπορείτε να αναρρήσετε

    Χ.Α.Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή